O nama

 

O NAMA         DJELATNOSTI            ZAVISNA PREDUZEĆA        KONTAKTI
KORAK ISPRED SVIH

U SLUŽBI ZDRAVLJA ...

Banja Luka, Republka Srpska Bosna i Hercegovina

U KORAK SA SVIJETOM

Medicinska elektronika je globalno djelujući  svoj doprinos dala u širem okruženju osnivajući slične firme i razvijajući djelatnosti u  Novom Sadu, Beogradu i Subotici.

AKCIONARI I UPRAVA

 

 
Najsavremeniji medicinski uređaji uz specijaliste iz oblasti medicine i elektronike svi na jednom mjestu i svi vama na raspolaganju!
Uvjerite se sami


  • Medicinska Elektronika - Banja Luka osnovana je 1987. godine kao akter transfera visokih tehnologija u oblasti zdravstva

  • U početku je prepoznatljiva po prvoj fabrici pejsmejkera i slušnih aparata u jugoistočnom dijelu Evrope, te po proizvodnji laboratorijske i druge medicinske opreme

  • Na specijalizovanim izložbama medicinske opreme naši proizvodi: Mikrohematokrit centrifuga i Vodeno kupatilo osvojili su visoka priznalja za inovacije i kvalitet.

  • Djelatnosti Medicinske Elektronike usmjerene su danas na pružanju dijagnostičko-medicinskih usluga, medicinskom inžinjeringu i zastupanju vodećih svjetskih proizvođača medicinskih uređaja.

  • Dana 12.07.2010. godine rješenjem Privrednog Suda Banja Luka nad Medicinskom Elektronikom a.d. otvoren je stečajni postupak broj 57 0 St 077918 10 St.
    Za stečajnog upravnika je imenovan Lazo Tomić, diplomirani ekonomista.